Melitta espresso apparaat Caffeo Solo E950-222

299,00

Melitta espresso apparaat Caffeo Solo E950-222 past op ieder aanrecht door het compacte design. De kwaliteit van je kop koffie is altijd van top niveau. Bepaal vanaf nu ook zelf je koffiesterkte en inhoud.

Bestel

Beschrijving

Productinformatie

Puristisch en compact
Met zijn breedte van 20 cm, hoogte van 32,5 cm en diepte van 45,5cm is de Caffeo Solo een van de kleinste koffievolautomaten ter wereld en toch biedt hij voldoende ruimte voor de hoogwaardige Melitta-technologie.

Kenmerken Caffeo Solo E950-222
De Caffeo Solo zwart E950-222 kenmerkt zich door de geheel zwarte uitvoering met zwarte uitloop en zwarte bedieningsknoppen, waardoor dit een juweeltje is in uw keuken!

Koffie zetten naar je eigen smaak
Genieten zonder compromissen: Met een enkele draai pas je de koffiesterkte en de temperatuur aan zoals jij het wilt. Hierdoor heb je altijd het perfecte bakje koffie dat precies bij jou past.

Speciale koffiezetmethode
Voor maximaal koffiegenot heeft de Caffeo Solo een voorzetfunctie: de koffie wordt, voor het eigenlijke koffiezetten met water overgoten, zodat de koffie een maximale hoeveelheid aromastoffen vrij kan geven.

Voor een optimale reiniging kan de hele zetgroep heel eenvoudig en met een enkele beweging uit elkaar worden genomen.

0-Watt schakelaar
Bij de bediening van de 0-Watt schakelaar onderbreekt de Caffeo Solo de verbinding met het stroomnet. Je persoonlijke instellingen worden uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Voor één of twee kopjes, bekers of Latte-Machiato glazen kan de uitloop tot 135mm in hoogte worden versteld. De uitloop is uitgevoerd in hoogglans zwart.

Extra informatie
Verzendkosten

Levertijd

Geleverd door

Product

Merk

Top!

,

Koffiemethode

Leverkosten

Size